Om oss

En oas mitt i naturen

Alldeles invid den vackra sjön Vindommen är Skårsjö Gård belägen, strax väster om Valdemarsvik och en knapp timme från Norrköping. Skårsjö Gård omfattar ca 800 ha och här bedrivs i huvudsak skogsbruk men även en mindre del jordbruk.

Gårdens ägare har ett brinnande intresse för jakt och det har satt sina spår, förutom de naturliga vattenområdena finns fem anlagda viltvatten där det årligen arrangeras större fågeljakter. Här bedriver vi också en aktiv viltförvaltning med målet ge markerna täta stammar av vildsvin, dovhjort, rådjur och älg. Dessutom finns här ett naturligt inslag av grävling, hare och räv.

Skårsjö Gård har allt från viltslakteri, matsal med utrymme för middagar och konferens för ca 20 gäster samt övernattningsmöjligheter i form av sex dubbelrum för tolv övernattande gäster.

Här finns även möjlighet att träningsskjuta på lerduvor, basta i den vedeldade bastun, ta ett uppfriskande bad i sjön eller varför inte en spännande fisketur med båten?

En knapp halvtimmes bilfärd från gården ligger familjens andra gård, Svenserum, en skogsgård om ca 550 ha. Här finns riklig tillgång på klövvilt och stora möjligheter att se och eventuellt skjuta en medaljhjort!

Jakter och konferenser arrangeras av Oskar, äldste sonen i familjen, genom hans bolag EVKO.

Oskar har arrangerat jakter i mer än tio år och har dessutom ett förflutet som säljare och projektledare inom evenemangsbranschen.

Jakten ligger honom mycket varmt om hjärtat och vars jaktkarriär började då han i tolv årsålder sköt sitt första rådjur under en uppsynsjakt!