Om oss

En oas mitt i naturen

Alldeles invid den vackra sjön Vindommen är Skårsjö Gård belägen, strax väster om Valdemarsvik och en knapp timme från Norrköping. Skårsjö Gård omfattar ca 1 150 ha och här bedrivs i huvudsak skogsbruk men även en mindre del jordbruk.

Gårdens ägare har ett brinnande intresse för jakt och det har satt sina spår, förutom de naturliga vattenområdena finns sju anlagda viltvatten där det årligen arrangeras större fågeljakter. Här bedriver vi också en aktiv viltförvaltning med målet ge markerna täta stammar av vildsvin, dovhjort, rådjur och älg. Dessutom finns här ett naturligt inslag av grävling, hare och räv.

Skårsjö Gård har allt från viltslakteri, matsal med utrymme för middagar och konferens för ca 20-40 gäster samt övernattningsmöjligheter i form av 8 dubbelrum för 16 övernattande gäster.

Här finns även möjlighet att träningsskjuta på lerduvor, basta i den vedeldade bastun, ta ett uppfriskande bad i sjön eller varför inte en spännande fisketur med båten?

Knapp 5 minuters bilfärd från gården ligger arrendegården Bredal, en skogsgård om ca 600 ha. Här finns riklig tillgång på klövvilt och stora möjligheter att se och eventuellt skjuta en medaljhjort!

Jakter och konferenser arrangeras av Oskar, äldste sonen i familjen, genom hans bolag EVKO.

Oskar har arrangerat jakter i mer än 20 år och har dessutom ett förflutet som säljare och projektledare inom evenemangsbranschen.

Jakten ligger honom mycket varmt om hjärtat och vars jaktkarriär började då han i tolv årsålder sköt sitt första rådjur under en uppsynsjakt!