DREVJAKT & VAKJAKT

Då det gäller andjakt på Skårsjö har vi två varianter, dels ”drevjakt” där vi kommer överens om ett ungefärligt antal änder för avskjutning, och den vi kallar ”eftersäsongsjakt”.

”Drevjakten” kan se ut så här: Vi samlas till frukost och genomgång av dagens jakt, hundar och drevfolk inberäknade. En dags bag består av ungefär 200 – 300 fåglar. Efter ett par såtar intas lunch, vilken alltid ingår på våra jakter, ute i skogen för att sedan fortsätta jagandet och avsluta med samling och genomgång på gårdsplanen. Drevjakten lämpar sig för 10 - 12 jägare.

”Eftersäsongsjakten” lämpar sig för 6-8 personer. Här kan vi inte från jaktledningens sida garantera ett visst antal fåglar då avskjutningen kan variera mellan allt från 40 – 100 fåglar. Därför är den här formen av jakt billigare..

Jaktdagen ser i övrigt ut som ”drevjakten”.

Dessa båda jakter kan kombineras med lerduvor, middag och övernattning om så önskas.

Låter detta spännande? Tveka inte att höra av Er med förfrågan om tider och priser. Oskar berättar gärna mer om vilka olika möjligheter det finns att skräddarsy något som passar just Er! Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till er inom kort.

Undertecknad lovar att göra sitt yttersta för att det ska blir en spännande och upplevelserik dag för alla Er som väljer att lägga er jakt, konferens eller aktivitet här hos oss på Skårsjö Gård!